Oporavak sportista

Početna / Tehnike / Oporavak sportista

OPORAVAK SPORTISTA

Empirijski pristup, fizio tehnike i vežbe, dodir su elementi koji vam nakon naše evaluacije kroz 1 na 1 tretman vraćaju osećaj bez bola uz novu snagu i volju za svakodnevnim i sportskim aktivnostima. Poseban akcenat stavljamo na rehabilitaciju nakon povreda uz prevenciju, brzi oporavak konzervativnim lečenjem lokomotornog aparata. Protokol oporavka može da traje mesecima a od nas dobijate maksimalno zalaganje, profesionalizam uz neižbezni osmeh za ubrzani povratak u svakodnevne a zatim i sportske aktivnosti. Fizio-rehabilitacioni Plan nastavljate ne samo kod nas, već se primenjuje i kod kuće i u teretani.

Morate se 24h fokusirati i strpljivo uz pravi tim doći do pobede.

Ukoliko ipak dodje do operativnog zahvata-ortopedske intervencije, opet smo tu za i uz vas !

Mimo standardnih protokola - jako je bitan individualan pristup i pravilna primena fizikalne kao i kinezio terapije. Uz naše savete i vašu saradnju dobićemo odlične rezultate nakon rehabilitacije. Takođe, o vašem zdravlju vodimo računa kroz konsultacije, praćenje i saradnju sa specijalistima iz OB Banjica, Ortoexpert Specijalističke Ordinacije, Damiba i City expert dijagnostičkih radioloških centara, kao i Poliklinike Fizikus.

Tako činimo vaš tim za puni oporavak !!!

MEDICINSKI FITNES

Medicinski fitnes predstavlja kombinaciju sportskog treninga i fizioterapije, tj. potpuni individualni program napravljen na principu aktivnog odmora i spremnosti organizma da podnese aktivna i pasivna opterećenja koja su deo njegovog svakodnevnog života (nepravilna ishrana, sedeći način života, nedovoljna telesna aktivnost...) Individualni pristup svakoj osobi je bitan zato što omogućava kvalitetniju i bolju interakciju fizioterapeuta i osobe koja trenira, bez obzira da li se radi o održavanju zdravlja, prevencije oboljenja ili lečenja i rehabilitacije. Kako bi se sastavio pravilan individualni plan i program, osoba mora proći određena testiranja i kratak pregled, u cilju određivanja nivoa opterećenja koji se pred osobu postavlja.

Individualnim vežbanjem se postiže povećanje mobilnosti celog tela, jačanje i istezanje mišića, bolja cirkulacija, poboljšavanje metabolizma, pozitivno se deluje na celokupno psiho-fizičko stanje organizma. Medicinski fitnes se preporučuje svim osobama mlađe ili starije populacije, zdravim ljudima kao i bolesnima koje žele brži napredak nakon završene rehabilitacije i sprečavanja ponovnog povređivanja i održavanja stanja rekovalescenta.

Zakazivanje

Zakažite posetu telefonom

Zakazivanje Online

Popunite formu za zakazivanje

Partneri


Generali

osiguranje

City

Medik

Wiener

Osiguranje