Masaža i limfna drenaža

Početna / Tehnike / Masaža i limfna drenaža

MASAŽA I LIMFNA DRENAŽA

Masaža je siguran put do zdravlja i života bez stresa. Može da bude terapija, ali i odlična prevencija. Oslobađa telo od napetosti, podstiče cirkulaciju, ublažava stres, bori se protiv nesanice, razgrađuje celulit i pre svega stvara harmoniju između duše i tela.

Okrepite i telo i duh u našem ambijentu uz stručne ruke terapeuta.

Manuelna limfna drenaža – MLD (ručna limfna drenaža) je posebna terapijska procedura kojom se potpomaže rad limfnog sistema odnosno aktivira cirkulacija limfe, stimuliše regeneracija tkiva, a neka se ishranjuju i podiže odbrambena sposobnost organizma ( poboljšava imuni sistem ). Ima povoljan efekat na nervni, mišićni, limfni i imuni sistem.

Izvodi se posebnim drenažnim pokretima, pritiskom i odredjenim smerom ( od proksimalnih ka distalnim delovima tela ) radi eliminacije viška tečnosti i štetnih materija iz organizma.

Usporena i smanjena cirkulacija limfe dovodi do nagomilavanja toksina u organizmu, usporava dostavu hranljivih materija ćelijama i metaboličke procese u njima, što dalje negativno deluje na funkcionisanje i stanje ćelija, a time i tkiva i organizma u celini.

Limfna drenaža je odličan tretman kod sindroma teških nogu, kod problema venske insuficijencije ili kod edema izazvanih određenom traumom. Takođe je pogodna u estetskom smislu, posle različitih estetskih zahvata (face lifting, korekcija dojki, liposukcija, itd…) radi prevencije oticanja, redukcije celulita i dobrog svakodnevnog osećaja.

Dobar protok limfe doprinosi dobrom zdravlju.

Zakazivanje

Zakažite posetu telefonom

Zakazivanje Online

Popunite formu za zakazivanje

Partneri


Generali

osiguranje

City

Medik

Wiener

Osiguranje